loooov !

Sitter med Kasper i ett grupp rum och ba softar, snart slutar vi då ska jag och Kasper till Karthik ett tag sen blire träffa folk !
Det här lovet ska få mig att glömma allt dåligt och ba ha det kul med mina vänner festa skratta och ha skoj, det hjälper liksom dom till med ;) 
Tycker det är fett soft att jag och Kasper och Pon med har hittat tbx dom får mig alltid att må bra och har alltid kul med dom. 
Så det blir väl att ha det så kul med Kasper som möjligt efter som pon är i Thailand den fittan.. :P 


Den bjuder jag och Kasper på idag ;D

tjaooo

Tjenare ! Sitter i skolan och lyssnar på elektropop och dampar, idag mår jaaaag hur bra som helst en stor sten som föll igår, i helgen ska jag va med Kasper min lilla japan brooor vi vet inte riktigt vad vi ska göra på fredag men lördag då jävlar :D
Sen så slutar jag om typ 3 timmar.. 
Så idag har jag inget planerat fast ska nog haffa upp nån att va med :D <3

ps. heeeelt över hyper !


sööööööööwt

tråk..

Sitter i skolan och väntar på att ha utvecklings samtal, senare idag så ska jag nog bara kolla film eller nåt tror jag längar till torsdag säger inte varför..
På lovet vet jag inte vad jag ska göra hoppas bara på en sak tänker inte säga varför men hoppas på en sak som nog aldrig kommer hända men hoppas i alla fall.. 


en bild jag tog förra veckan tror jag :P

fy fan..

Tjejer är överskattade.. :P
Det enda jag vill ha just nu är nån att hålla om.. 



värt eller inte ?

Va det värt att vänta 5 år på en tjej ? 
Ja det var nog fan det men efter tiden som va så börjar man tänka efter om det va så smart att kämpa för någon så länge.. 
Men har insett nu att jag aldrig kommer kämpa för nåt allt för länge för det blir alltid fel endå typ..
Men va nog bästa tiden i mitt liv. 
Men det blir säkert bra till slut ! ;) <3


gammal bild men saknar håret så jävla mycket :P

<3

Tjenare, jag och Jennie gjorde ju slut där ett tag ( två veckor ) men vi vart tsm igen. 
det va lite klurigt där ett tag men tror att allt löste sig i alla fall fast nu är det lite knasigt i skolan på grund av dom ja är med så är det en som är lite små sur på mig, ska inte gå in på varför men det är ju lite tråkigt.
Men idag så har jag inte gjort mycket bara tagit det lunght i skolan typ halft sovit på historian så det har vart chill. Sen blir det att dra och träna med Kasper och möjligtvis Pon ! 



RSS 2.0